Kasza jaglana z warzywami i ciemnym sosem sojowym oprószona świeżo rwaną rzeżuchą

Przychodzę wczoraj późno do domu po pracy, głodna (czytaj:zła) nie mając nawet planu na obiad, a tu niespodzianka - siostra przygotowała pyszne danie!
Kaszę jaglaną ugotowała (ok. 15 minut), warzywa podsmażyła na patelni dodając czosnek, sól, pieprz, sos chilli-czosnkowy TaoTao. Do warzyw na patelni dodała ugotowaną kaszę i wymerdała całość.
A na samej górze danie zostało skropione ciemnym sosem sojowym i świeżą rzeżuchą z balkonowej uprawy!

Mówię Wam - pycha!

Składniki:
- 2 woreczki kaszy jaglanej
- 1 ząbek czosnku
- warzywa na patelnie mrożonka (oczywiście świeże jak najbardziej!)
- garść rzeżuchy
- sos ciemny sojowy
- sos chilli czosnkowy
- sól, pieprz do smaku
- olej
- sos chilli-czosnkowy

Jak to dobrze mieć siostrę