Letni bigos z młodej kapusty w zestawieniu ze świeżym szpinakiem

Nadszedł czas na zdrowe odżywianie i zgubienie paru kilogramów :-)
Dzięki Kasi zostałam zainspirowana i zmotywowana do diety punktowej (strażników wagi)
Tak więc dziś na śniadanko 2 paróweczki za 4pkt + herbata owocowa bez cukrów, słodzików i miodu.
Na lunch 2 kawałki wędzonego halibuta  + jabłko i 2 nektarynki co daje w sumie 8pkt, a na obiad letni bigos z młodej kapusty + świeży szpinak :-)
Szczerze to nie wiem jak zapunktować bigos?!
No ale to mój pierwszy dzień więc nauka przede mną!



1 komentarz:

  1. bigos malo punktow ma:)) wyglada dobrze!!!
    po prostu zlicz produkty!:))
    kapusta zero, to miesko ktore widac to z 2 punkty bedzie mialo. jesli smazylas to na oliwie to 1 punkt, cebula, przyprawy- 0pkt

    OdpowiedzUsuń